A barátnőm javasolta, honnan rendeljek új fritőzt

Van nekem egy nagyon jó barátnőm, talán a legjobb mind közül. Vele egészen különleges a kapcsolatunk, még a középiskola alatt ismerkedtünk meg egy kézilabda edzésen, és azóta is elválaszthatatlanok vagyunk. Bármelyikünknek bármiben segítségre van szüksége, mindig tudjuk, hogy a másikhoz bizalommal fordulhatunk. Még ha mostanában nem is tudunk olyan sokat találkozni, de üzenetben vagy telefonon folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Legutóbb például akkor sietett hősiesen a segítségemre, mikor a fritőzünk bemondta az unalmast. A férjemmel úgy döntöttünk, hogy egyikünknek sincs kedve főzni, úgyhogy a fagyasztóból kivettünk némi mirelit karját, és nekiálltam azt kisütni. Csakhogy a gépnek erről más volt a véleménye, és úgy döntött, hogy többé nem fűti fel az olajat, majd pedig már be sem kapcsol. Végül pizzát kellett rendelnünk, hogy ne maradjunk éhen, de az összeolajozott és ki nem sült kaja így kárba veszett. Este el is panaszoltam az esetet a barátnőmnek, ő viszont rögtön írta, hogy tud megoldást! Fritőzök, olajsütők webshop, termékek raktárról – ezt írta a diszkontdepo.com oldaláról, és amikor átküldte a linket, valóban erről is volt szó.

Fritőzök, olajsütők webshop, termékek raktárról

Igazából egy ilyen fritőz vagy olajsütő azért nagyon praktikus, mert nem serpenyőben kell szórakozni az étellel, hanem sokkal egyszerűbben és lényegesen kevesebb olajgőzzel meg lehet ugyanazt csinálni. Sőt, az olaj nélküli sütők, mint a neve is mutatja, már olajat sem igényelnek, ugyanúgy elkészítik a panírozott ételt. Mi tagadás, a miénk elég régi volt már, nem csoda, ha elfáradt. Viszont attól előre féltem, hogy mennyit kell majd rááldoznunk a dologra, mert bennem az a kép élt, hogy ezek bizony drága holmik. Azonban amikor a diszkontdepo.com oldalán megláttam, hogy mennyire praktikus, modern kis sütőket árulnak, ráadásul mennyiért, a lélegzetem is elállt. Meg voltam győződve róla, hogy 40-50.000 forint közötti összeget kell majd rá számolni, erre tessék! Egy szuper, olaj nélküli, forró levegős fritőz mindössze 27.900 Ft! Szinte a fele annak, amivel én számoltam! És ami a leginkább megdöbbentő, hogy ez a legdrágább.

Fritőzök, olajsütők webshop, termékek raktárról, és mint kiderült, a szállítási költség sem drága. Őszintén, ha egy ennyire remek kis eszközt rendelhetek, akkor már tényleg nem azon az 1500 forinton fogok spórolgatni. Úgyhogy egy, a férjemmel folytatott rövid megbeszélést követően regisztráltam, és azonnal meg is rendeltem az emlegetett olaj nélküli eszközt. Még jobban is jártunk, abból a szempontból, hogy az étolaj nem kifejezetten tesz jót az egészségnek, így viszont teljesen kiváltható, megkerülhető. Pontosan ugyanúgy működik, mint egy hagyományos fritőz, csak éppen a forró levegő készíti el a panírozott zöldséget és húsokat. Kifejezetten praktikus! Szóval ha fritőzök, olajsütők webshop, termékek raktárról a téma, és valakinek gyorsan kell rendelnie valamit, amivel például helyettesíteni tudja az elromlott konyhagépét, akkor a diszkontdepo.com oldalt mindenképpen ajánlom!

A barátnőmnek nem tudtam eléggé megköszönni az ajánlást, boldogan újságoltam neki, hogy már meg is rendeltem egyet az általa ajánlott oldalról a fritőzök közül. Ő csak a rutinos diszkontdepo.com vásárlók nyugalmával küldött egy mosolygós fejet, és annyit írt: szívesen máskor is.