SAMSUNG gyorsszerviz garancián túl – kijelző-, akkumulátorcsere

Mi van akkor, ha pont a garancia letelte után jön el az a kellemetlen pillanat, hogy a telefon pont a legrosszabbkor csúszik ki a zsebünkből és nem a puha kanapéra esik, és nem az ülésre a kocsiban, hanem a stadionban a lépcső szélére? Igen, pont oda, ahol tuti, hogy széttörik a kijelző. Szerencsére mindez a meccs végén történt és mivel győzött a csapatunk, ezért annyira nem akadtam fenn a dolgon. Csak azért mégis rosszul esett, hogy na, pont most járt le a garancia és erre pont sikerül összetörni a készüléket. De nagyon nem görcsöltem rá a történetre, fogtam egy üzletet, amit a neten találtam és mivel másnap úgyis Budapesten volt dolgom, el is vittem megcsináltatni a készüléket. Az Alleeba vittem a telefont, ami ráadásul útba is esett, mert mellette volt dolgom. Az lcdfix.hu volt, amit kiválasztottam, mert az alábbi hirdetéssel futottak: SAMSUNG gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere.

Miután nyert a Veszprém, ahogy azt korábban is említettem, ezért nem is nagyon érdekelt ez a telefon kérdés, de azért másnap hálát adtam azért, hogy rögtön az lcdfix.hu-ra találtam rá. A honlapjukon is lehet olvasni, hogy ők gyorsan dolgoznak, garantáltan jó áron, tehát nem kell azért többet fizetni a munkájukért, mert azt a lehető leggyorsabban végzik el – náluk ez az alap. Közben pedig az elvégzett munkát lelkiismeretesen adják át a megrendelőnek, ami a gyakorlatban azt is jelenti, hogy 1 év garanciát vállalnak a megjavított készülékekre.

Az lcdfix.hu nem csupán a SAMSUNG gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere – szövegre hallgat, mert bármilyen más készülékkel is be lehet hozzájuk állítani. Tudnak segíteni az Apple termékek kapcsán, és persze a további android készülékek esetében is a segítségünkre lehetnek. Az árazástól sem kell tartani, mert tényleg jutányos árat kérnek a munkájukért cserébe. Az én problémámat alig egy óra alatt megoldották, így azt gondolom, hogy az, hogy ők kevesebb, mint egy óra alatt visszaadják a munkaeszközömet, nagyjából mindent pénzt megérne.

A SAMSUNG gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere egyébként vidéken amúgy is nehéz kérdés lett volna, így extrán jól jött nekem, hogy ők pont az Alleeban dolgoznak. Ez mindig útba esik, könnyen be lehet ugrani hozzájuk bedobni a készüléket, aztán kicsit később visszamenni érte. Ha pedig valamiért ezek után szerettem volna megválni ettől a telefontól, akkor ők meg is vették volna. Itt ugyanis lehetőség van arra, hogy meg is váljunk a már nem szükséges telóktól. Az lcdfix.hu csapata felvásárolja ezeket a készülékeket, megjavítja, majd tovább értékesíti. Ez számomra minden szempontból szimpatikus dolog, többek között ezért is ajánlom őket mindenkinek, akinek mobil problémája akad.