Inkább sportolni rohangálj, mint a nyomtatókellékesbe

Egy barátnőm, Mira egy három hónapja mesélte, hogy az unokatestvére, Anna, aki a tesójával, Lacival lakik, kezd már kicsit begolyózni az időhiánytól, ugyanis egyszerre jár egyetemre, dolgozik, s közben még komoly kézi edzés beosztása is van.

Mindeközben Anna intézi a bevásárlást, takarítást, de olyan köröket is, mint például kontaktlencserendelés meg nyomtatópatron beszerzése Lacinak.

Mira szerint Anna a kávézásukkor teljesen le volt strapálva, és mikor Mira előállt neki az ötlettel, hogy legalább a HP tintapatron csomagokat kérje házhoz, mert ő tud egy ilyen webshopot ingyenes kiszállítással, örömében majdnem elsírta magát.

Én is ránéztem amúgy anno a weboldalukra, és tényleg jó kis hely, több termék rendelése esetén árkedvezményt adnak, profi, átlátható és könnyen kezelhető az online felületük, korrekt, 1 éves garanciájuk van még az utángyártott termékekre is, és a választékuk is hatalmas.

Szóval én is tőlük rendelek azóta, a HP tintapatron meg a céges Sharp géphez való toner, illetve a papír is tőlük jön.

A kiszállításuk pedig nem csak ingyenes, de profi is, hisz a GLS a partnerük. A készleten lévő termékek általában már másnap vagy harmadnap a címre érkeznek, méghozzá egy előre megadott három órás időintervallumban, szóval tényleg érdemes kipróbálni őket.

Anna meg amúgy közben bejutott egy félprofi kézis csapatba, egy meccsét még meg is néztük azóta, s hogy őszinte legyek, még én is kedvet kaptam a kézizéshez.