Cégautó adó szempontjából ezért jó, ha van flottakezelőd

Már gimnazista korom óta nagyon szeretek kézilabdázni. Az egyetemi évek alatt az ottani csapatban is játszottam. Most pedig egy amatőr csapatban játszom, ha időm engedi, és természetesen profi meccsekre is sokat járok. Az amatőr csapathoz tartozni nemcsak azért jó, mert van egy közösségem, ahol pont ugyanolyan kézilabda-őrültek, mint én. Hanem azért is, mert egy közösségben az ember olyan dolgokkal kapcsolatos tippeket is kaphat, mint például az, hogy hol lehet jól tájékozódni a cégautó adó témájával kapcsolatos kérdésekről.

Ez a téma mostanában azért érdekel, mert a férjemmel közös vállalkozásunkat cégautókkal szeretnénk bővíteni. Az ezzel kapcsolatos tájékozódáshoz az egyik csapattársam ajánlotta a flottakezeles.hu nevű weboldalt, ami egyébként a FOLTTAAUTO Lízing- és Autópark-kezelő Kft. internetes oldala.

Egy informatív cikk a cégautó adó kérdéseiről

A flottakezeles.hu weboldala egy olyan oldal, ahol számos céges autók bérélésével kapcsolatos tájékoztatót olvashatunk. Színvonalas blogján pedig jobban is beleáshatjuk magunkat az egyes témákba. Mind a tájékoztatókra, mind pedig a blog cikkeire igaz az, hogy a bennük leírtak hiteles forrásból származnak. Így a flottakezeles.hu valóban hasznos infókat tud adni az általa tárgyalt kérdésekkel kapcsolatban.

Az egyik nagyon hasznos tájékoztatójuk segítségével megérthetjük azt, hogy pontosan mit jelent a hitel, a lízing és a bérlet fogalma akkor, ha céges autókról van szó.

cégautó adó

A blogon pedig olvasható például egy remek cikk, arról, hogy miért érdemes a tartós bérlet finanszírozási formát választani céges kocsik bérlésekor. De olvashatunk például olyan írást is, ami a cégautó adó növekedésének kiváltó okaival foglalkozik.

Ez utóbbi cikk segítségével megérthetjük azt, hogy hogyan függ össze az a tény, hogy Magyarországon sok régi autót használnak azzal, hogy a cégautó adó díjak várhatóan megnövekednek majd.

Több fontos információ között a cikk rávilágít arra is, hogy ha céges autódat az operatív lízing (vagyis tartós bérlet) finanszírozási formával bérled egy ezzel foglalkozó cégtől, az a cégautó adó szempontjából is hasznos lehet. Mégpedig úgy, hogy az adóval a flottakezelődnek kell majd foglalkoznia. Te pedig legfeljebb a bérletárak emelkedésében látod majd a növekedés hatását, de nem kell foglalkoznod azzal ennél bővebben.

Költségcsökkentő tippekért kérd a flottakezeles.hu ingyenes sorozatát

A tájékoztatás mellett a flottakezeles.hu szolgáltatásokat is kínál. A cég alapvetően flottakezeléssel és cégautók bérbeadásával foglalkozik. Így oldalukon lehetőségünk van arra, hogy válasszunk három egységcsomagjuk közül, amelyek segítségével tartós bérlet finanszírozási formával igényelhetünk céges autókat.

Az oldalnak emellett ingyenesen igénybe vehető szolgáltatása is van. Megrendelhetünk ugyanis tőlük egy ingyenesen letölthető online tananyag-sorozatot is. Ezt áttanulmányozva hasznos tippeket sajátíthatunk el annak érdekében, hogy céges autóink beszerzése és fenntartása a lehető legkevesebb pénzbe kerüljön, és ezáltal a lehető legtöbb bevételhez juttasson hozzá minket.

Ha tehát céges autókkal kapcsolatban szeretnél tájékozódni, akkor a flottakezeles.hu-n jó helyen leszel.

Ha pedig esetleg sportolnál, de nem tudod, pontosan milyen mozgásformát válassz, akkor a kézilabdát ajánlom. Nekem bevált!