Egy kézimeccs nézés közben találtuk meg a tökéletes pelenkás oldalt

Egy barátommal együtt néztük meg a múlt hétvégén a kézilabda meccset. Ő is nagy rajongó, és mindketten szeretünk együtt izgulni a meccseken.Ő most lett anyuka, és sok mindenben keresgéli még a tökéletes megoldást, ahogy a pelenkázásban is. Alapvetően a pelenkák kapcsán is igyekszik öko-mami maradni. Ezért csak mosható pelenkát használ a hétköznapokban, viszont, ha utazni mennek akkor kell eldobható is. Ebből még nem találta meg a tökéletes választást, mivel bio-t szeretne. A Lord shop online webshopjában talált már textil pelenkákat, és rendszeresen rendel is tőlük. A kislányának rendelt prémium textil pelenkát erről a pelenkás oldal webshopjából, amelyek három darabos kiszerelésben érkeztek.

A textil pelusok előnyei

 A textil pelenka két nagy előnnyel rendelkezik. Első, hogy nem környezetszennyező, kettő, hogy jobb a baba bőrének. Sőt, van egy harmadik is: sokkal gazdaságosabb, hiszen újra lehet őket használni, és nem kell kidobni és tonnaszám venni a pelenkákat. A textil pelenkák ugyanolyan jó nedvszívó képességgel bírnak, sőt sokszor jobbal, és természetes alapanyagokból készülnek. Ezek mellett a termékek mellett biztosan nem lesz a baba allergiás kiütésekkel tele, mivel 100%-ban műanyag- és vegyszermentesek a pelenkák. A Lord shopban kapható pelenka nagyon puha, kedves mintákkal díszített és sűrű szövésű. Teljes kényelmet biztosít a kisbabának, és egyszerűen fertőtleníthetőek használat után. Van, aki előtte beáztatja, van aki csak mosózsákban bedobja a mosógépbe a pelenkákat. Lanolinnal is lehet kezelni őket, így még jobb víztaszítók és a baba bőrének aranyat ér a lanolin. A lanolin nagyon jól hidratál, megszünteti a viszketést és bőrszárazságot.

A baba tisztálkodásában a fürdetésre is érdemes odafigyelni

A fürdető és tisztálkodási szerek esetében fontos odafigyelni, hogy természetes anyagokból készüljön. Sok drogériában a tusfürdők és samponok szulfátosak és parabénekkel dúsítottak. Ezek olyan vegyi anyagok, amelyek kiszárítják a bőrt, irritációt és allergiás reakciókat okozhatnak. A baba termékek többsége szulfátmentes, így nem nehéz jót találni. A Lord shop pelenkás oldal kínálatában a baba termékek mind megbízhatóak.

A Baba könnymentes samponja sok anyuka kedvence, mivel a gyerekeknek nem fogja csípni a szemét, ha belemosódik. A gyerekek bőréhez és hajához kifejezetten gyengéd, amely kíméletesen tisztít és lággyá, fényessé változtatja a kicsit haját. Bőrbarát Ph-értékű, nem szárítja és nem irritálja a gyerek bőrét. A babák bőrének persze néha ugyanúgy jól esik egy kis extra törődés, mint nekünk, így a Dove Baby szuper választás. A Dove Baby Sensitive Moisture testápoló gyengéden ápolja és táplálja a legkisebbek bőrét. Illatanyagmentes és bőrgyógyászok által tesztelt termék, így nem kell félni az esetleges irritációtól. Szintén egy könnymentes termékről van szó, így, ha szembe kerülne, akkor sincs nagy baj. Hipoallergén, és minden bőrtípusnak jó segítséget nyújthat ez a kellemes krém. A 200 ml kiszerelés a pelenkás oldal webshopjában csak 550 forintért érhető el, és 6 pontot lehet gyűjteni vele. Ezek a pontok későbbi vásárlások alkalmával beválthatóak, és így még gazdaságosabb lehet a bevásárlás. A Lord shop házhoz szállítást is vállal.

A barátnőm is csak tőlük rendel, amióta rájött, hogy milyen jó minőségű és olcsón elérhető termékeik vannak. Nem csak a babáknak kínálnak remek termékeket, hanem a felnőtteknek és a nagyobb gyerekeknek is. Az egész családnak be lehet szerezni tőlük a tisztálkodási szereket. Sőt vitaminokat is lehet rendelni tőlük, amik szintén gazdaságos áron vannak.