Csajos téma az edzés után: szandál vásárlás

Az edzés végeztével ti is szoktatok még maradni beszélgetni? Az én lányaim mindig maradnak egy kis csacsogásra a nap végén. Most épp azon kaptam őket, hogy szandálokról beszélgetnek.

Mivel ez a téma engem sem hagy hidegen, csatlakoztam hozzájuk, hátha megtudom, hogy hol érdemes manapság a legjobb szandált beszerezni.

Többen is nagy lelkesedéssel beszéltek a Cipőmarket webáruházról, ahol nem csak szandálok, hanem mindenféle cipő megtalálható. Az egyik csajszi mesélte, hogy télen a csizmáját is itt vásárolta meg, lehet kapni rövid szárút, hosszú szárút, sarok nélkülit, magas sarkút, rengeteg fajta közül lehet választani, és persze több különböző márka kínálata megtalálható, ezáltal nagyon sokszínű a kínálat.

Most a jó időnek hála, ahogy említettem, mindenkit a szandál vásárlás hozott lázba. Azon belül is a Tamaris női szandál volt a top téma. Ebből a márkából több száz található a cipomarket.hu/tamaris/noi/szandal oldalon, ahol lehetőség van szín, méret, sarokmagasság és ár szerinti keresésre is, de ha már esetleg megkaptuk valakitől a szandálnak a cikkszámát, akkor a konkrét cikkszámra is rá tudunk keresni, így nagyon gyorsan meg lehet találni azt a cipőt, amit a másikon láttunk.

Egy másik lány azt mesélte, hogy ő nem csak saját magának szokta itt megvásárolni a cipőket, hiszen férfi cipők közül is nagyon széleskörű a kínálat, és ő már nem egyszer a párjának, itt vásárolta meg az aktuális cipőt. Egyébként azt is mondták, hogy ez a webáruház már egy jó ideje működik, és más is mondta, hogy már papucsot is vásárolt itt, hiszen a széles kínálatban még papucsok is megtalálhatók.

Az ügyfélszolgálatról is csak jókat mondtak, bármikor a segítségükre voltak bármilyen kérdés felmerült, akár a rendeléssel kapcsolatban, akár az oldal működésével, szóval tényleg mindenben igyekeznek mielőbb segíteni, megválaszolni minden kérdést.

Nagyon kíváncsivá tettek, így jó magam is felmentem a cipomarket.hu/tamaris/noi/szandal oldalra, hogy megnézzem, pontosan miről is van szó, tényleg van-e olyan jó az oldal, ahogy azt elmesélték. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjek arra, hogy az elmondottak nem elfogult mesék voltak, hiszen csak a Tamaris női szandál kínálatban ránézésre több mint 200 termék szerepel, és ez csak egy márka és egy konkrét cipő típus! Ámulva görgettem végig a listát, döbbenetes mennyi minden megtalálható itt. A széles választék nem is tudja kellőképp kifejezni azt, amit tapasztaltam.

Azonnal szemet szúrt egy 41% kedvezménnyel címkézett Tamaris szandál, gyorsan le is csaptam rá, nehogy lemaradjak erről a nagyon kedvező ajánlatról. Ma már mindenki mindent online szerez be, de én nem vagyok egy nagy online térben mozgó, így mindig aggódok a rendelések leadásakor, de itt semmilyen probléma sem merült fel, mindig tudtam, merre vagyok, mi a teendőm, mit kell megadni, és mikor mi fog történni. Lehet, hogy csak én vagyok olyan, hogy egy rendelési folyamat is meg tud izzasztani, de nagyon örülök annak, hogy ennek az oldalnak ennyire egyszerű a használata, még nekem sem jelentett problémát megoldani a kinézett szandál online megvásárlását.

Ma reggel pedig már jött is az értesítő, hogy a mai napon a futár kihozza a megrendelésemet. Ezen nagyon meglepődtem, hiszen tegnap adtam le a rendelést! 1 munkanapos szállítási idővel még soha nem jutottam hozzá cipőhöz, de ezek szerint itt ilyen is van.

Egy kupont is sikerült bezsebelnem az oldalon. A hírlevélre feliratkozásért járt egy 10 százalékos kupon, amit teljes áras cipő rendelése esetén lehet felhasználni. Nagyon jól fog jönni akkor, amikor egy teljes áras cipőbe szeretek bele, ami akár hamarosan is bekövetkezhet, olyan jó cipőket ajánlottak a hírlevélben, hogy biztos vagyok benne, hogy nem sokára ismét az oldalon fogok kikötni. Még szerencse, hogy olyan kedvezményes áron kaphatók a cipők a webáruházban, különben a múltkori edzés utáni csajos beszélgetést nem tudnám elkönyvelni pénztárcabarátnak, hehe. A nagyon jó első tapasztalat után úgy érzem, hogy teljesen rá fogok kapni erre az online cipővásárlásra.