A duzzadt szem eltüntetésére egy meccsen találtam megoldás

Sok sport van, amit szívesen nézek, de ezek közül a kézilabda áll legközelebb a szívemhez. Lehet azért, mert az öcsém is játszik, és az évek alatt hozzászoktam, hogy igazából az életünk részévé vált nekünk is ez a sport, még ha csak közvetve is.

Elég gyakran járunk meccsekre, igaz nem mindegyikre megyünk ki, de azokra igen, amiknek nagyobb tétje van, és igazából ez egy tök jó kis családi program szokott lenni.

A legutóbbi meccsen viszont kicsit elkalandoztam, mert kaptam egy üzenetet a barátnőmtől, amiből csak ennyit láttam: “duzzadt szem eltuntetese“. Mivel ez engem valóban érint, így megnyitottam az üzenetet, és az oldalt is, amit küldött mellé.

Az instantense.hu weboldalán egy blog bejegyzést sikerült megnyitni, ami a szem alatti táskák eltüntetéséről szólt. Ebben a cikkben leírtak néhány házi praktikát, amik vagy működnek, vagy nem – tapasztalataim szerint nem. De, ezután jött a lényeg, az InstanTense Plus nevű szérum. Ugyanebben a cikkben olvashattam róla kicsit bővebben is: ez egy olyan szérum, ami nem tartalmaz sem színezéket, sem illatanyagokat, sem pedig alkoholt. Utóbbi egyébként nagyon fontos, és borzasztó sok kozmetikumban megtalálható. Engem igazából már ez meggyőzött a hatékonyságáról.

De tovább olvasva azt is megtudtam, hogy ennek a szérumnak a hatása körülbelül 6-10 órán át látványos, és azonnali. Volt egy videó is beillesztve, érdemes megnézni, mert én is, ha nem a saját szememmel látom, akkor nem hiszem el.

Igazából nekem több se kellett, azonnal megrendeltem a szérumot, hogy a duzzadt szemeimet eltüntessem. Szerencsémre, még épp délután 5 óra előtt le tudtam adni a rendelésem, így már másnap ki is tudták nekem szállítani, amiért egyébként nem is kellett külön fizetnem. És attól sem kellett félnem, hogy ha nem válik be, akkor rajtam marad, mert 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a szérumra.

Meg is írtam gyorsan még a barátnőmnek, hogy a “duzzadt szem eltuntetese, mar nem lesz gond tobbe”. És szerencsére az öcsém kapura lövéséről sem maradtam le.