Kézilabda nézés mellett székhelyet is tudunk alapítani a cégünknek

A városunknak rendkívül híres a kézilabda csapata. Ez a tény pedig szinte a teljes lakosságot áthatja. Mindenki imádja a kézilabdát, és az én családomnál sem volt ez másképp. Minden egyes alkalommal, ha egy kézilabda meccs ment a tévében, az szinte szent időnek számított. Egyesek a templomban vannak csöndben, nálunk pedig a kézilabda nézés közben várták el a teljes némaságot. Senki nem akart lemaradni a legapróbb részletről sem. Ez nekem teljesen megfelelt, mivel így végre tudtam otthon is csinálni a dolgomat, anélkül, hogy zavartak volna.

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szeretem a kézilabdát, de annyira nem vagyok ráfüggve, mint a családom. Ettől függetlenül mindig mosolygok, mikor látom, hogy mennyire csillog az apám szeme egy-egy jól betalált labdánál. Én is szerettem volna keresni valami olyan dolgot, amit ilyen rajongással tudok űzni.

E mellé persze az sem lett volna rossz, ha pénzt is tudtam volna keresni egy ilyen tevékenységgel. Ezért gondolkoztam el egy cég megalapításán. Ha pedig céget akarunk alapítani, akkor nem árt egy székhely alapításán is elgondolkoznunk. Ezt pedig, miképp a kereskedelemben járatosabb barátaimtól hallottam, a Székhelyszolgáltatás24 oldalán tudjuk a leggyorsabban és leghatásosabban megtenni.

Rákerestem erre a helyre, és eléggé előkelő helyen találtam meg a keresőben. A következő felirat fogadott: iparűzési adó mentes székhely Újlengyel. Ekkor még nem tudtam, hogy milyen hely Újlengyel és mitől olyan különleges, de nemsokára részletes tájékoztatót kaptam erről is. Belépve a Székhelyszolgáltatás24 oldalára, egy prímán kidolgozott, szépséges kék háttér fogadott. Már ettől nyeregben éreztem magam és megnyugodtam, hogy nem is olyan lehetetlen álom egy székhely alapítása.

Az oldalon végigtekerve felajánlott több, budapesti székhelyet, amik mind kiváló helyen voltak találhatók. Nekem azonban még ott volt az emlékeimben az iparűzési adó mentes székhely Újlengyel felirat és inkább az ehhez a helységhez kapcsolódó ajánlatokat néztem volna meg. Nem is kellett sokat keresgélnem, csak egyszerűen lejjebb kellett tekernem. Nem kellett zavaró, túlságosan kusza menükön keresztül átnavigálni, amit nagyon értékelni tudtam.

A iparűzési adó mentes székhely Újlengyel kiírás alatt egy térkép volt található és a székhely pontos címe. Azért tetszett nagyon a térkép megléte, mert így rögtön megtudhattam, hogy Újlengyel pontosan hol helyezkedik el. Budapesthez való közelisége kiváló hellyé tette a cégalapításhoz. Viszont nem ez volt a hatalmas indok, ami miatt biztos voltam benne, hogy Újlengyelt fogom választani a cégem székhelyének.

Ezen a településen nem kell iparűzési adót fizetni. Ez egy hatalmas dolog lehet, különösen kezdő vállalkozók számára, akiket még nem vet fel a pénz és minden segítségre szükségük van. Szinte túl jónak hangzott ahhoz, hogy elhiggyem. De mégsem volt csak káprázat, mivel nem csak kis cégek alapítanak itt székhelyet az iparűzési adó mentesség miatt. Nem, éppen ellenkezőleg, a legnagyobb multiknak is megtalálható itt a székhelye. Ha pedig ők úgy gondolják, hogy Újlengyel megfelelő a székhelyalapításra, akkor azt érdemes elhinni.

A Székhelyszolgáltatás24 mindent biztosít számunkra ahhoz, hogy sikeresen végig tudjuk vinni ezt a folyamatot. Szabadon választhatunk aközött, hogy saját ügyvéddel készítsük el a szerződéseket, vagy az általuk biztosítottal. Ez számomra elképesztően nagy mozgásteret engedélyezett és azt érezhettem, hogy van beleszólásom a székhelyalapítás folyamatába. Kezdőként sem gondoltam azt egy pillanatig sem, hogy sikertelen lesz az elhatározásom, ez pedig nagyban a Székhelyszolgáltatás24 érdeme.