Az edzés mellett már a talpmasszázs is fontos

A kézilabdázás az egyik olyan szenvedélyem, melynek fiatal korom óta hódolok. Sok sportot kipróbáltam, de ennyire egyik sem szabadított fel vagy mozgatott át. A mai napig járok heti szinten edzésre egy amatőr csapatba, és semmiért sem adnám fel. Azonban a munka és az aktív sportolás mellett az egészségre sem árt figyelni, mert ha azzal történik valami, a másik kettőről is lemondhatok. Az utóbbi időben, valószínűleg az intenzív használatnak és megerőltetésnek köszönhetően azt kezdtem érezni, hogy a lábaim, különösen a talpaim hamar elfáradnak, sajogni kezdenek. Először felkerestem az ortopédiát, mert arra gyanakodtam, hogy bokasüllyedésem alakult ki. Ott azonban megállapították, hogy a talpboltozatomnak semmi baja, viszont javasolták, hogy kezdjem el masszíroztatni, az rengeteget segíthet. Így akadtam rá a karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalra is, mikor olyan helyeket kerestem, ahol végeznek szakszerű és alapos talpmasszázst.

Ha az orvos tanácsol valamit azt célszerű komolyan venni, nekem pedig ez a talpmasszázs-dolog szöget ütött a fejembe. Valóban kissé elhanyagoltam magam az elmúlt időben, mindig csak a hajtásra, a pörgésre koncentráltam. Így hát elkezdtem masszázsszalonokat nézni, lehetőleg olyat, ahol végeznek talpmasszázst is. Többet is megtaláltam, bár én első sorban olyat kerestem, ami közel van hozzám, gyorsan odajuthatok. Ám azt kellett tapasztalnom, hogy ahol alacsony áron dolgoznak az nem valami bizalomgerjesztő, ahol pedig szakszerűen csinálják, az drága. Már éppen kezdtem volna feladni a dolgot, mikor belefutottam a karmathaimasszazs.hu oldalába, azon belül is a karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs aloldalba. Mintha csak a sors akarta volna, hogy rátaláljak. Kiderült, hogy tőlem mindössze 10 percnyire a Síp utcában is van egy szalonjuk, így az első jó pontot már meg is szerezték nálam.

karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs

Ráadásul a sok ködös hókuszpókusz helyett itt feketén-fehéren leírják, hogy mire jó a talpmasszázs, kiknek ajánlják, miből áll, és az árakat sem rejtik véka alá. És ha már az áraknál tartunk: ennyire kedvező árszabással ilyen magas színvonal mellett nem találkoztam sehol! A szakképzett, igazi thai masszőzök minden tudásukat és ügyességüket bevetik, hogy a vendégek megfelelő masszázst kapjanak, és mindezért meglepően keveset kell fizetni. 3 opció közül lehet választani: 30, 60, illetve 90 perces talpmasszázs. A leghosszabb valószínűleg a különösen lábfájósoknak, élsportolóknak ajánlott, én viszont úgy voltam vele, hogy kezdésnek a félórás is elég lesz. És ezért most kedvezményesen csak 4720 forintot kell majd fizetnem az 5900 helyett! Nem is huzavonáztam tovább, foglaltam magamnak egy időpontot.

Először nagyon meglepő volt, ahogyan a talpamat masszírozták, talán kicsi kellemetlen is. De nem voltam hozzászokva, így nem tudtam, mire számítsak. Utána viszont tökéletesen sikerült ellazulnom, és éreztem, ahogy az erő visszatér a talpaimba, és az egész testemet átjárja a felfrissülés. Annyira tetszett a dolog, hogy már a következő hétre is lefoglaltam egy időpontot, mert úgy éreztem, hogy a továbbiakban nem szeretnék enélkül élni. Figyelni kell az egészségünkre is! Szóval ha a Te lábad is sajog, akkor javaslom, keresd fel a karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalt, és foglalj időpontot minél hamarabb, hogy testileg-lelkileg megújulhass, és búcsút inthess a sajgó talpaknak!