A munkám a hobbim

Két hobbim van: az egyik a sport, azon belül is a kézilabda, a másik pedig a főzés, ami egyben a munkám is. Van egy kellemes kis kifőzdém a sarkon, amit immár két éve üzemeltetek, és szerencsére igen nagy népszerűségnek örvend. Mostanában igen sok időm elmegy rá, mert csak ketten visszük az egész üzletet egy kolleganőmmel, aki ráadásul a héten szabadságon van, ezért az a feladat is rám hárult, hogy megrendeljem az új szakács ruhánkat, miután az előző már igen csak elhasználódott.

Szerencsére a lumaxpro.hu oldalról online is tudok rendelni, így legalább az utazgatással nem megy el túl sok időm. A Lumax Pro egy munkaruhákra és munkavédelmi eszközökre szakosodott áruház, amely 2004 óta működik és olyan márkákat képvisel, mint például a Shoes for Crews, a Karlowsky, vagy a Giblor’s. A lumaxpro.hu -n számos kategóriából válogathatunk a munkaruhák között, és szerencsére a vendéglátós öltözékeknek is hatalmas a választéka.

Mivel az oldalon a szűrők segítségével könnyedén ki lehet választani, hogy milyen méretű, típusú vagy árkategóriájú terméket keresünk elég gyorsan ment a vásárlás. A fizetés bankkártyával vagy készpénzzel is lehetséges, a házhoz szállítás pedig általában gyors, csak akkor kell maximum 2 hetet várni a csomagra, ha a rendelt ruha épp nincs raktáron. Én már számos alkalommal rendeltem ruhát a lumaxpro.hu – ról és soha sem csalódtam a minőségben.