Az étterem-tulajdonosok kézilabda csapata

Akik egy szakmában dolgoznak, azok gyakran összekovácsolódnak. Nem volt ez másképp nálunk sem, amikor is a helyi étterem- és büfétulajdonosok összefogtunk, és alapítottunk egy hobbi kézilabdacsapatot.

Az egyik edzés alkalmával panaszkodtam nekik, hogy mennyire nehezen találok megbízható céget, ahol nagyipari konyhai eszközöket vehetnék. Mindenütt ijesztően magas áron kínálják, és némelyiknek még a minősége is kifogásolható.
Egyik csapattársam, és egyben barátom ajánlotta a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalát.

Korábban nem hallottam róla, de neki nagyon jó tapasztalatai voltak. Évek óta használja az innen beszerzett gépeket, és a mai napig hibátlanul működnek, továbbá a cég a szervizelés, karbantartás elvégzésében is segédkezik.

Ez szimpatikus volt, így hát felkerestem az említett cég weboldalát. A kínálat óriási volt, és nem is volt bonyolult kiigazodni a sok kategória között.
Hamar megtaláltam a nekem kellő gépeket. A szakmatársak biztatására nem csak új, hanem használt gépekben is gondolkoztam, ugyanis nagyon jól bevált nekik.

Eldöntöttem, hogy elmegy a bemutatótermükbe, hogy megnézzem a termékeket személyesen.

A személyes látogatásom kellemes élmény volt. A Dealer – Gastro & Ice Dealer kollégái nagyon kedvesek voltak, és kellő szakértelemmel mutatták be a termékeket.

Végül megvásároltam, ami kellett, méghozzá kiváló áron. A szállításban is tudtak segédkezni, ami külön piros pont számukra.
A Dealer – Gastro & Ice Dealer gépeit azóta is használom, és kiválóan teljesítenek. Nagyon kedvelem ezt a céget, és most már bátran ajánlom én is másoknak, mint ahogy azt nekem tették a kézilabdameccsen.