Együtt buliztam a kézis fiúkkal, most pedig a logójukat is magamon hordom!

Emlékeztek, mikor írtam, hogy egyszer a kézilabdás fiúkkal buliztam együtt? Ha nem, akkor itt olvashatjátok el: https://veszpremkfc.hu/egy-este-amit-sose-fogunk-elfelejteni/.

Annyira nagy élmény volt ez nekünk, hogy néha még most is fel szoktuk emlegetni Zsófival. Hiszen nem minden nap tud az ember ilyen híres sportolókkal bulizni.

Azóta is rengetegszer feljön a téma, és elég sokszor elmegyünk a meccseikre is. Nem azért, mert emlékeznének ránk, hanem mert annyit jártunk a meccseikre, hogy egészen megkedveltük a sportot. Persze nem mondanánk még mindig ki, de többnyire a srácok miatt megyünk, nem is a játék szépségéért.

Annyira sokat járunk még mindig a meccsekre hogy idén karácsonyra Zsófi barátnőmnek és magamnak is csináltattam egy-egy pólót a csapat logójával!

Nagy volt az öröm, Zsófinak tényleg tetszett az ajándék, amit én inkább poénnak szántam, de azóta is hordjuk mindketten, hogyha meccsekre megyünk.

Egyébként a lolmarkt.hu oldalon csináltattam a pólókat. Azért ezt választottam, mert csupa jó véleményt olvastam róla, az emberek imádják az itt készült pólókat.

Sok olyan oldal van, aminek nem jó a minősége, ahol a nyomatok nem a megfelelő technikával készülnek, vagy nem olyan tartósak mint kellene. Ezeknek az oldalakon nagyon soka a panasz és csak rosszat lehet olvasni róluk.

Viszonylag egyébként sok oldal van, ami pólónyomtatással foglalkozik, és mivel egyik sincs a közelünkben, kénytelen voltam online rendelni.

Kicsit féltem tőle, hogy milyen lesz a termék, amit kapunk. Sokkal jobban szeretek személyesen vásárolni, mert akkor meg tudom nézni, hogy milyen a póló anyaga, vagy hogy hogyan készülnek ezek a pólók. de mivel messze lakom, nem volt erre lehetőségem.

Csak akkor nyugodtam meg teljesen, amikor a sikeres rendelést követően a kezemben foghattam a már elkészült pólókat.

Szerencsére a méretek pont olyanok, mint ahogyan az az oldalon ki van írva, rajtam tökéletesen állt a póló. Megnyugodtam , mert ez azt jelenti, hogy Zsófira is jó lesz az övé.

Az enyémet már karácsony előtt felvettem egy pár alkalommal otthon, hogy megnézzem, mennyire strapabíró és semmi gondom nem is volt vele, bírta a gyűrődést, azt hogy otthon takarítottam benne, és amikor kimostam, akkor sem lett semmi baja.

A neten azt olvastam, hogy a mosás és a vasalás szokott a kritikus pontja lenni ezeknek a nyomott mintáknak, de szerencsére nem volt semmi gond, tökéletes volt a póló, nem lett semmi baja akkor sem, amikor kivasaltam. Igaz, igyekeztem óvatos lenni.

De ez is csak azt bizonyítja, amit az interneten olvastam, hogy nagyon jó minőségűek itt a pólók és a nyomatok is.

Nagyon sok előre elkészített mintájuk van egyébként, amik közül lehet választani. Van pár népszerűbb sorozatból, filmből idézetes is, meg simán csak vicces idézetekkel díszítettek is akadnak.

Nekem a legjobban egyébként a sötétben világító pólók tetszettek, szerintem azok nagyon jópofák!

Én egyébként e-mailben adtam le a rendelésemet, amit nagyon gyorsan el is készítettek. meglepődtem, annyira gyorsan megérkezett a rendelésem, pedig direkt egy kicsit előbb rendeltem, hogy biztosan megérkezzen karácsonyig.

Zsófi természetesen nagyon örült az ajándéknak, hiszen mindkettőnk nagy rajongója a kézis fiúknak, és a meccseken mindig tarolunk az új pólóinkkal a nézőtéren.

Biztos vagyok benne, hogy máskort is fogok rendelni a lolmarkt.hu oldalról, mert nagyon jók a termékeik és nagyon megéri a pénzét. Ritkán vagyok ennyire elégedett a vásárlásaimmal, sok minden van, aminek a megvásárlását később megbánom, vagy arra gondolok, hogy mennyivel jobb lett volna, ha mást veszek meg, de ezekkel a pólókkal nem így volt, még így, hetek múlva is imádom őket!