A kézicsapatom képe lett a fő dekoráció

Már gyerekkorom óta kézilabdázom. Bár sosem játszottam a profik között, a sport nagyon sok mindent megtanított nekem, és számos nehéz időszakon is átsegített. Ezért nem csoda, hogy felnőttként a kézilabdaedzések mellett rengeteget jártam meccsre is, bárhol is játszott épp a csapatom.

A barátaim is szeretik ugyan a kézilabdát, de mindig mondták, hogy nálam nagyobb fanatikust nem lehet találni. Még a végén a női kézicsapat kapusa lesz a feleségem, mert vele egyszer sikerült közös fotót csinálnom, de a kedvenc sportom miatt abszolút nem lenne időm bárkit is megszólítani.

Ez egészen addig így volt, amíg az a bizonyos női kézicsapat meg nem nyerte a bajnokságot. A győztes mecset hatalmas ünneplés követte egy szórakozóhelyen, ahol beszélgetésbe elegyedtem egy sportriporternővel. Kiderült, hogy sok közös van bennünk azon túl is, hogy mindketten szeretjük a kézilabdát. A dolgok ezért gyorsan kezdtek haladni, és hamarosan az összeköltözést terveztük. Azt kérdezte, hogy ugye, azért nem a csapat képe lesz egy nagy üveglapon a fő dekoráció a nappaliban?

De! Ez egy nagyon jó ötletnek tűnt. Szurkolóktól hallottam, hogy a colornyomda.hu már többször is készített neki egyedi megrendelésre a csapat képével ellátott nyomdai termékeket zártkörű rendezvényekre, ők pedig nagyon meg voltak elégedve ezeknek a minőségével, illetve a vállalt határidőkkel is. Az üveg nyomtatás pedig egy olyan technológia, amivel már régóta szemeztem. Egyrészt egyedi dekorációt kap ezáltal az ember, másrészt pedig még praktikus is, mivel a konyha környékén jól jönnek a könnyen tisztítható felületek. Éppen ezért nagyon örültem, amikor megtudtam a colornyomda.hu oldaláról, hogy náluk az üveg nyomtatás is elérhető szolgáltatás!

Időközben sikerült is kiválasztanom a kedvenc képemet a csapatomról – ami pont a kupagyőzelem estéjén készült, ezért remélem, a páromban is pozitív emlékeket ébreszt majd ez a hatalmas üveg dekoráció! A probléma innentől kezdve csak az volt, hogy meg kellett tervezni pontosan az üveglap méretét, a fotó elhelyezését, azt, hogy mást is rá kell-e még nyomtatni, és így tovább. Mivel az interneten megtaláltam több csapattag autogramjának a mintáját is, úgy döntöttem, hogy azokat is érdemes lenne rátenni. A colornyomda.hu oldalon találtam egy segédletet a tervezéshez. Sajnos sohasem voltam egy grafikus alkat, de engedtem szárnyalni a fantáziámat, és mivel láttam egy szép betűtípust, azt is megírtam nekik, hogy ezzel írják a kép fölé a csapat indulóját.

Ezután türelmesen vártam az ajánlatot, de ahelyett először egy e-mailt kaptam. A colornyomda.hu honlapján egyébként több munkatársuk e-mail címe is megtalálható, így biztosan lesz kapcsolattartónk, akire végig számíthatunk a projekt alatt. Az enyém azt írta, hogy az általam választott fényképnek nem jó a felbontása, és ilyen formában nem nézne ki jól egy nagy üveglapon. Ők viszont előálltak egy módosítási javaslattal, amit elküldtek nekem, én pedig elfogadtam azt. Ezután már az ajánlat is rendben volt, a végeredmény pedig még szebb és egyedibb is lett, mint azt az elején gondoltam! Természetesen mindenkinek tetszett, és azóta az összes barátom hozzám akar jönni meccset nézni! Én pedig annak örülök, hogy sikerült egy olyan nyomdát találnom a colornymda.hu személyében, akik valóban a minőséget és ügyfeleik igényeit helyezik előtérbe. Az ő kreativitásuk határtalan, és nehéz olyan feladatot adni nekik, amit ne tudnának valamilyen grafikai technológiával kivitelezni.