Az edzőm és a CO hegesztő eladás

Tudni kell a kézilabda edzőmről, hogy nagyon sokat dolgozott együtt korábban az apukájával a műhelyben, és ehhez a hegesztéseknél CO2 palackot használtak. Most ez a CO hegesztő palackkal eladó.

Ugyanis most nem tudnak több időt foglalkozni a műhellyel, és elmesélte nekünk az edzésen, hogy ő ezeket a palackokat az apukájával a gázpalack futár cégtől vásárolták meg mindig és nagyon elégedettek ezzel a céggel. Egy egyszerű telefonhívással meg tudták vásárolni mindig a CO palackot, amire szükség volt. De most, hogy a CO hegesztő palackkal eladó náluk, így most egy ideig nem fognak innen vásárolni, de azt mondták, hogy nagyon szívesen ajánlják tovább másoknak is, hogyha valaki szeretne házhoz szállítással CO2 palackhoz jutni, ami alatt lehet érteni a palack töltését és a cseréjét is.

Ezek a palackok a hét literes kiszereléstől egészen az 50 literes kiszerelésig kaphatók. Az oldalon azt is meg lehet nézni, hogy ezek a palackok pontosan mekkorák, meg van adva pontosan, hogy milyen a magassága és milyen az átmérője. Például a 7 literes CO2 palack, ami 5 kg-os töltetű, annak a magassága 60 cm, a palack átmérője pedig 140 milliméter.

Nagyon sok településre kiszállítanak házhoz, ezeket meg lehet nézni az oldalon, a gazpalackfutar.com-on. Nagyon meglepődtem, hogy létezik ilyen szolgáltatás, biztos, hogy sokaknak nagy segítség tud lenni, hogy nem kell gázcseretelep után keresgélni és megoldani a szállítást, csak felveszik a telefont, és már lehet is házhoz rendelni a gázpalackokat, mint egy pizzát. Lakossági felhasználást is figyelembe veszik és a lakosságot is kiszolgálják, nem kell, hogy cég rendeljen, akár ha otthon a gáztűzhelyhez PB palackra van szükség, még azt is meg lehet rendelni erről az oldalról.