Kézilabda után egy kis vállalkozási ismeret

Bár soha nem kézilabdáztam, de imádom nézni, élőben és a tv-ben vagy online is! Én inkább az a focis gyerek vagyok, de ha kézi meccs van, akkor biztos minden más programot félreteszek aznapra! Valószínűleg a családból hozom ezt a nagy rajongást, ugyanis ha tehetjük, akkor ez nálunk mind a mai napig egy közös program. A legjobb, hogy a nagymamám is rajong érte! Annyira menő nagyim van, úgy imádom. Sajnos a másik mama már nem él, ott csak a papa van már velünk, így igyekszem minden időt kihasználni a mamával és a papákkal, amikor is hazalátogatok szülővárosomba. Ha idejük engedi, akkor a szüleim is csatlakoznak a kézi meccs nézésére, ilyenkor mindenféle egészségtelen dolgot eszünk és iszunk, kicsit kirúgunk a hámból… Nem mondom, hogy a kézilabda egyértelműen a világ legjobb sportja, de az biztos, hogy a legjobbak között van. Aki pedig tudja, milyen érzés szurkolni, az biztosan megért!

De nem lehet mindig csak kikapcsolódni, kötelességei is vannak az embernek. Mivel én cégalapításon gondolkozom mostanság, ezért sokat informálódom azzal kapcsolatban, hogy a kft vagy bt alapítás lenne számomra az ideálisabb. Még nem döntöttem véglegesen, annyi azonban bizonyos, hogy szeretnék a saját lábamra állni, és minél hamarabb előkészíteni mindent ahhoz, hogy vállalkozni kezdjek. Ehhez azonban vállalkozói ismeretek szükségesek, a cégalapítás különböző mozzanataitól elkezdve, a székhelyszolgáltatáson át egészen a cégforma kiválasztásáig, ami az alapja mindennek – nem véletlen, hogy ezt már az előbb is említettem. Számomra a grossoffice.hu jelenti azt az oldalt, ahonnan mindig szívesen tájékozódom, és a bt alapítással kapcsolatban is sokat olvasok – inkább erre hajlok, mint a kft felé. Azonban vállalkozás és embere válogatja, hogy a kft vagy a bt alapítás az ideálisabb számára. A grossoffice.hu egyébként a cégalapítás folyamatában nyújt szakértői, akár ügyvédi segítséget, illetve székhelyszolgáltatást is igénybe tudunk venni náluk. Emellett a cégmódosítással egybekötött székhelyszolgáltatás szintén elérhető opció náluk, tehát nemcsak induló vállalkozásoknak érdemes megjegyezni az elérhetőségeiket. Ráadásul telefonon is a lehetséges ügyfelek rendelkezésére állnak, így ha a weblapjukon olvasható sok információ ellenére is kérdéseink vannak, bátran keressük meg őket közvetlenül.

Ha még korábban nem hallottál esetleg a székhelyszolgáltatásról, akkor érdemes utánanézni, hogy mennyi mindent magában foglalhat – Újlengyel pedig egy különleges lehetőséget kínál. E Pest megyei településen ugyanis a bejegyzett cégek mentesülnek az iparűzési adó fizetésének terhe alól, szóval jelentős összegeket lehet megspórolni évente. Nem véletlen, hogy számos nagy cég és hazai vállalatok is Újlengyelt választják, de természetesen Budapesten is igénybe lehet venni a székhelyszolgáltatást.

Egy kedves ismerősöm tapasztalatai alapján mondhatom, hogy Gross cégcsoport tapasztalt szakemberei mindent megtesznek azért, hogy ügyfeleik bizalmát és megelégedettségét elnyerjék és meg is tartsák. Ezért is szeretném őket felkérni, hogy amint eljön az idő, kísérjenek végig a cégtulajdonossá válás folyamatának hivatalos lépésein. Azt hiszem, elég nagy nyomás lesz rajtam egyébként is, segíteni fog az, hogy nemcsak az én vállamat nyomja a papírozás, az ügyintézés és az egyéb terhek.