Amíg a kézilabdameccset nézték, én varrógépszerelőt kerestem a neten

Vasárnap délután a nappaliban pihentünk, a fiúk kézimeccset néztek a tévében, a kedvenc csapatuknak szurkoltak. Férjem és a kisfiam is nagyon szereti ezt a sportot, kislányomat nem annyira érdekelte, inkább a tabletjén játszott. Én pedig kihasználva a nyugodt perceket úgy döntöttem, hogy varrógépszerelőt keresek régen használt gépem szervizelésére. Működött a gép, de jó ideje nem varrtam már vele semmit, így szerettem volna átnézetni, mielőtt újra napi használatba állítom.

Annyira nem volt nehéz dolgom, tudtam is merre induljak el, hiszen a gépet a Varrógépgurunál vásároltam és náluk lehet szervizeltetni és javíttatni is az ott vásárolt berendezéseket. Nekem ők a kedvenc varrógépeket és varráshoz szükséges eszközöket forgalmazó üzletem. Az ő tevékenységük nemcsak annyiban merül ki, hogy termékeket árusítanak és számomra ettől válnak igazi, megbecsült szakemberekké.  Pontosan tisztában vannak azzal, hogy a varrógépek világában elengedhetetlen a minőségi termékek használata ahhoz, hogy azokkal mi magunk is minőségi termékeket állíthassunk elő.

25 éves tapasztalattal a hátuk mögött azért dolgoznak, hogy nemcsak minőségi termékekkel, de profi kiszolgálásban és megfelelő tájékoztatásban is részesítsék vásárlóikat. A varrógépguru üzletében és webáruházában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő gépet. Ez abban az esetben is igaz, ha valaki csak hobbicélra keresgél, de akkor is, ha komolyabb, ipari berendezésekre van szüksége.

Mindig, minden áruval, géppel, eszközzel kapcsolatban kérhető tájékoztatás, nem kell megijedni a széles választéktól. A varrógépguru munkatársai ugyanis segítik a termékek között az eligazodást. Teszik mindezt az egyéni elképzelések és igények, valamint a pénztárca adta lehetőségek figyelembevételével.

Szuper webshop, nagy választékkal

A kínálat nagyon bőséges, az árak kedvezőek. A webshop kényelmesen, gördülékenyen használható fizetési és szállítási információk tekintetében is. Vannak itt varrógépek, szabászgépek és varrodai székek is. Nincs akadálya alkatrész vásárlásnak sem, de ha ilyen irányú az érdeklődésünk, akkor érdemes telefonon vagy e-mailen felvenni velük a kapcsolatot, esetleg személyesen befáradni a budapesti Columbus utcai címre, ahol a szaküzletük található. Egyébként az üzlet hétfőtől péntekig 7-15 óra között, pénteki napon pedig 7-14 óráig tart nyitva. Itt van ehetőség a nekünk tetsző gépek kipróbálására, megvásárlására, vagy a megrendelt termékek átvételére is.

Egyébként megrendelésünket a GLS futárszolgálat szállítja ki, 50.000.- Ft-os rendelési érték alatt 1.600.- Ft-ért, felette díjmentesen. Ha a megvásárolt termék elérhető, akkor rövid időn belül, 1-3 munkanapot követően is csengethet a futár. A várakozás ideje viszont megnövekedik, ha az általunk kiválasztott berendezés nincs készleten. Ilyenkor a beszerzés ideje változó, de akár 20 munkanapot is várnunk kell, míg rendelésünket kézhez kaphatjuk. Fizetni előreutalással, vagy utánvéttel a futárnál, vagy személyesen az üzletben, készpénzzel tudunk.

 A varrógépekre értéküktől függően garancia érvényesíthető. Minél drágább egy termék, ennek ideje annál hosszabb, 1-2 vagy maximum 3 év lehet. Ha nem vagyunk elégedettek, vissza is küldhetjük az árut 14 napon belül. Természetesen sértetlen csomagolásban és kifogástalan állapotban, minden alkatrészével együtt tehetjük ezt meg.

Egyébként a honlapon minden szükséges tudnivalót megtalálható a fizetési- és szállítási információk kapcsán, valamint az árakról, termékekről, garanciális lehetőségekről is.

Én most azért kerestem fel őket, mert szervizeltetni szerettem volna régen nem használt gépemet. Ennek az volt a menete, hogy telefonon elmondtam mit szeretnék, megadtam gépem típusát, és egyeztettük, mikor vihetem be az üzletbe. Volt már náluk javítás alatt is a gép, így tudtam, hogy szakértő kezek közé kerül majd és gyorsan végezni fognak a munkával. Ezúttal sem kellett tévednem, pár nap elteltével ismét befoghattam szeretett varrógépemet, és még a szerviz sem került sokba.