Kézilabda meccsre indultunk, de autószerviz lett belőle

Egyik barátnőmmel, imádjuk a kézilabdát, a kedvenc csapatunkat pedig mindenhova elkísérjük, vagyis ha nem is haza pályán játszanak, hanem valamelyik városban, akkor ha tudunk akkor elmegyünk és szurkolunk.

Múltkori alkalommal is ez volt a terv, már mindent bepakoltunk az autóba és izgatotton ültem volna be az autóba, amikor a barátnőm felsóhajtott, hogy nagy a baj. Ugyanis mikor lehajolt bekötni a cipőjét észrevette, hogy a bal hátsó kerék le van eresztve. Mondanom sem kell, hogy eléggé elkeseredtünk. Nem csak azért melyt új gumiabroncsra lesz szükség, hanem mert így a meccsről is lemaradunk ugye.

Pár perc netes böngészés után rátaláltunk a metaautoszerviz.hu weboldalára, ami nagy meglepetésünkre, csak pár utcányira volt tőlünk. Ez a budapesti autószerviz a 19. kerületben található, a Méta utca 13-as szám alatt. Képek alapján nagyon kis takaros helynek tűnt, na meg annak is nagyon örültünk, hogy a weboldal maga elképesztően felhasználóbarát volt és úgyis könnyen ki tudtunk rajta igazodni, hogy amúgy halvány gőzünk sincs az autókról.

A Metaautoszerviz.hu oldalán nagyon sok lehetőség van elérni a szervizet, fel tudod őket hívni telefonon, tudsz nekik írni üzenetet, de ha nagyon célirányosan tudod, hogy mit szeretnél, akkor használhatod az online időpontfoglaló rendszert is. Mi először az online időpont foglaló rendszert néztük meg. Bár aggódtam egy kicsit, hogy elkeveredünk, ennyi egyértelmű és könnyen kezelhető rendszert még nem láttam. Még a szívem is megdobbant, mikor láttam, hogy itt abroncs cserére és defeket javításra is lehet időpontot foglalni. Ezeket pedig nem a 60. kis fülön dugták el, hanem teljesen egyértelmű, jól látható helyen kis ikonokkal illusztrálva, vagyis gondolva az olyanokra mint én, akik ilyenkor teljesen elveszettek. Pár kattintással amúgy sikerült is végig vinni a foglalást, akkora mákunk volt, hogy még aznapra volt is időpont.

A szervizben nagyon kedves voltak és nagyon gyorsan és profin dolgoztak. Nagyon hálás voltam, hogy ilyen hamar meg tudtuk oldani ezt a gumi problémát. A Metaautoszerviz.hu oldalát mindenképpen elmentem a kedvencek közé, mert biztos vagyok benne, ha bármi történik még a kis kocsimmal, akkor őket fogom felkeresni. Nagyon sok szolgáltatás elérhető náluk és az árakat is mindenhol feltüntetik így biztos nem fog senkit se meglepetés érni.

Ha Te is szeretnél egy megbízható, profi autószervizes kontaktot, akkor irány a www.metaautoszerviz.hu!