A csapattársam nyaklánca

A kézilabdát még általános iskola felső tagozatában kezdtem. Ott még gyerekszinten játszottunk, csak a móka kedvéért. Komolyabbra a gimnáziumi évek alatt fordult, amikor is bekerültem a helyi ifjúsági csapatba.
Az edzések és a versenyek nem csak a fizikumunknak tettek jót, hanem a lelkünknek is: életre szóló barátságok köttettek ezek által. Vikivel éveken át játszottam egy csapatban, és, miután a versenysportról lemondtunk, tovább ápoltuk a barátságunkat.

A legutóbbi csajos estén figyeltem fel Viki nyakláncára. Korábban nem hordott ilyet, ugyanis ez egy buddha nyaklánc volt. Egész érdekesnek tűnt, így megkértem, hogy meséljen róla.
Bár Viki mindig is spirituális beállítottságú volt, most hallottam először tőle, hogy szimpatizálna a buddhizmus tanaival. Elmesélte, hogy már egy ideje érdeklődik a téma iránt, és gyakran olvasgatja a nepalitermekek.com blogját, és a nyakláncot is innen rendelte. Amiket mesélt, felkeltették az érdeklődésem, így néhány cikket át is küldött nekem.

Amikor a blogbejegyzések olvasásába kezdtem, teljesen ismeretlen volt számomra a téma. Nem hallottam még korábban erről a kultúráról. A weblapon lévő cikkek rendkívül érthetőek voltak. Annak ellenére, hogy tagadhatatlanul szakértő kezek írták ezeket, egy laikus is könnyedén belemélyedhetett a témába általuk. Ez elindított engem is ezen az úton. Egyre jobban érdekeltek a részletek, szerettem volna elmélyíteni az önismeretem, és valami módot találni arra, hogy harmonikusabb, nyugodtabb életet éljek.

Legelőször egy könyvet rendeltem az oldalról. Elképesztően nagy választék van ezekből. Nem csak kifejezetten a buddhizmus témáját boncolgatják, sok könyv a spiritualitás, önismeret témájában íródott, így tökéletesen illettek az én érdeklődési körömhöz. Nehéz volt választani, 10 könyvet is tudtam volna rendelni innen, de túlzásokba nem akartam esni.

A rendelés egyszerű folyamat volt. Be is regisztráltam az oldalra, hiszen így a továbbiakban nem kell majd újra beírogatnom a szállítási és egyéb adatokat, továbbá folyamatosan értesülhetek az aktuális újdonságokról.
A folyamat végén a kártyás fizetés mellett tettem le a voksom, ugyanis amellett, hogy kényelmes, a webshop rendkívül biztonságos rendszert biztosít ennek kivitelezéséhez. Bár szeretek így fizetni, tényleg csak akkor választom ezt a lehetőséget, ha 100%-ig biztonságos háttérrel valósulhat meg, és itt ezzel nem volt gond.

Mivel a csomag gyorsan megérkezett, és a könyv is hihetetlenül tetszett, hamar elszántam magam egy újabb vásárlásra. A vágyott szerzeményem egy, a Vikiéhez hasonló buddha nyaklánc, vagy egy buddha karkötő volt.
Fel is mentem a nepalitermekek.com webshopjába, hogy szétnézzek. Itt minden termék rendkívül különleges. A webáruház neve nem véletlenül lett az, ami. A kínálatban lévő termékek mindegyike egyenesen Nepálból származik, és többségük eredeti, kézzel készített, ezáltal teljesen egyedi darab. Ezek közül mindegyik átesik egy magas rangú rinpoche áldásán mielőtt elérhetővé válik számunkra. Ezáltal igazán egyedülálló a nepalitermekek.com kínálata. Abszolút nem érdemes máshonnan rendelni, hiszen ilyen termékeket máshonnan csak iszonyat hosszú procedúrával lehetne beszerezni.

A webshop kínálatában nem csalódtam most sem. Rengeteg féle buddhista ékszerre bukkantam, de végül a buddha nyaklánc helyett a malákkal kezdtem szimpatizálni. Ezek az eszközök rendkívül hasznosak a meditációhoz, továbbá egyéb pozitív megerősítéseket is hozhatnak az ember életébe attól függően, melyik darabot választjuk.
Kicsit aggódni is kezdtem, ugyanis a rengeteg választási lehetőség egyszerre áldás és átok: a bőség zavarában kezdtem elveszni, és nem is tudtam már, mi alapján fogok dönteni. Ekkor vettem észre, hogy milyen részletes leírások tartoznak az egyes termékekhez.
Konkrétan minden info szerepelt ott, amire szükségem volt a megfontolt döntéshez. Nem csak a szokásos paraméterek kaptak helyet, hanem A-tól Z-ig mindent leírtak, hogy mire jó, milyen jótékony hatást eredményezhet a használata, és ezeken felül még azt is, hogy melyik csillagjegy számára ajánlják.

A kiválasztott mala gyorsan a kosárba is került, ám a rendelés véglegesítése előtt tovább kalandoztam az online áruházban. Egyre jobban megtetszettek a különféle eszközök. A leírások itt is jó szolgálatot tettek, főleg, hogy olyan is akadt, amihez még videót is csatoltak! Persze ezek leginkább a hangtálak voltak, hiszen ott fontos előre tudni, hogy milyen hatással van ránk az adott hang. Lenyűgözött, hogy mindenre gondolnak, ez által pedig olyan vásárolni a nepalitermekek.comon, mintha élőben is megtekintettük volna az adott terméket.

A megrendelésem véglegesítése után izgatottan vártam. Tudtam már, hogy 48 órán belül biztosan megkapom, hiszen az ország egyik legmegbízhatóbb fuvarozócége a partnerük annak érdekében, hogy a vásárlókat emiatt se érje csalódás.
Pontosan az elvártak szerint alakultak az események: akkor érkezett a csomag, amikorra ígérték, és tökéletes állapotban vehettem át a futártól.

Elégedettségem azóta is töretlen, és gyakran látogatom a weboldalt. A blogbejegyzéseket rendszeresen olvasom, és örömmel fogadom az e-mailben érkező értesítéseket is az újdonságokról.

Örülök neki, hogy Viki bevezettett a spiritualitás világába. Korábban nem hittem volna, hogy a testemet karban tartó sport által fogom megismerni azt, ami segít majd a mentális és lelki egészségem is megőrizni. Ez által még jobbá vált az életem, és a barátságunk is szorosabbá vált az újabb közös témának köszönhetően.