Van egy tippem a sportos anyukáknak, hogy hol vegyenek csinos hátitáskát

Sportos anyuka vagyok, aki ugyanakkor szeret csinos is lenni. Van három fiam – képzelhetitek… Egyik edzésről rohanunk a másikra, egyik fiús program követi a másikat. A legcélszerűbb, ha sportcipőt veszek, mert kényelmes és kész. Most hétvégén például két meccs is lesz, a legkisebb fiamnak egy kézilabda meccs, a középsőnek pedig vízilabda bajnokság.

A legutóbbi kézilabda meccsen több anyuka is megkérdezte, hogy hol vettem a szuper táskámat. Ugyanis szuper kényelmes, csinos, csajos, praktikus hátitáskám van. Minden meccsre és edzésre ezt viszem magammal, mert valóban minden szempontból megfelel a célnak.

Ha a meccs vagy az edzés közben hirtelen kell a fiúknak víz, nasi, zsebkendő vagy bármi, akkor nálam mindig ott van minden. Már több szülőnek is meg kellett mutatnom az annataska.hu weboldalt, ugyanis ez az az oldal, ahonnan rendelem a táskáim nagy részét. Azóta, mióta elkezdtem megmutatni nekik a webshopot, már több anyukánál is láttam hasonló táskákat. Magamban jókat mosolyogtam ezen, büszke voltam a titkos marketing tehetségemre.

Az annataska.hu oldalon rengeteg remek táskát, sőt pénztárcát és övet is lehet kapni, mind nőknek mind férfiaknak. Nem csupán hátitáskák vannak, én sem csak azt rendeltem az Anna Táskáról. Van még kézitáska, válltáska, testtáska, színházi táska, borítéktáska, táskarendező és még neszesszer is. A nagy választék nem csak a táskák típusát tekintve igaz erre a webshopra, hanem a márkákat is. Több jó minőségű, kedvelt márka közül lehet válogatni. Olyanok közül, mint például a olasz táskák, a Tamaris, a Jana, a Bugatti és az Anekke. Ezek valóban közkedvelt, magas minőségű, tartós anyagból készült táskák, nem mellesleg csodaszépek egytől egyig.

Ha valaki az annataska.hu oldalról rendelne, akkor van lehetősége beregisztrálni, hogy saját fiókot hozzon létre. A fiókkal rendelkező vásárlóknak van lehetősége a rendelések után pontokat gyűjteni, amiket a későbbi vásárláskor újabb kedvezményekre lehet majd váltani. Ez a módja annak, hogy valaki VIP vásárlóvá tudjon válni az Anna Táska webshopjában. Ami még szintén előnye ennek a weboldalnak, hogy a táskák szinte mind akciósan kaphatók, így sokkal kedvezőbb áron jutunk hozzá, mint egy márkaboltban vagy bármilyen üzletben. A termékekre ráadásul nem 10-15% kedvezmény jár, hanem vagy 20-30% árengedmény. Így nem kis összeget tud az ember megspórolni magának, főleg az ilyen márkás termékek vásárlásakor.

A honlapon a fényképek pedig mind nagyon szépek, jól lehet látni a részleteket, és a termékoldalon még több fénykép érhető el, így az ember nem zsákbamacskát vesz meg. Valamint még részletesebb információk találhatók a termékoldalon a táskák méreteiről és az anyagukról. A rendeléseket lehet fizetni előre utalással, de utánvéttel is. A csomagokat pedig futárszolgálattal szállíttatják a vevő házához 1-3 munkanapon belül.

Az egész sokkal kényelmesebb, egyszerűbb, gyorsabb és kevésbé stresszes, mint elmenni személyesen egy boltba. Főleg az olyan anyukáknak, mint amilyen én vagyok. Hiszen időm sem lenne rá, csak ha a gyerekek is velem vannak, ami meg csak plusz idő, nyűg, ők sem élvezik és én sem. Mire eljutnék egyedül egy üzletbe az vagy bezár, vagy túl sokan vannak, vagy elmúlik az akció, vagy éppen az én méretemben nincs egy adott darab. Szóval minden szempontból jobban kedvelem az internetes vásárlást, így például ha menő anyus hátitáskára van szükségem, akár éjfélkor is leülhetek a laptop elé. Van időm kényelmesen megnézegetni, kiválasztani, megrendelni és kifizetni, majd pedig átvenni.

Szóval nem csodálkozom, hogy az edzésen is ilyen gyorsan terjedt el az annatáska.hu híre, és az sem meglepő, hogy ennyire szeretik az anyukák a weboldalt.