A lakásbiztosítás a kézilabdásoknak sem rossz döntés!

Lakásbiztosítás kalkulátor 2021

Ugyan én magam nem vagyok egy nagy atléta, és valószínűleg soha nem is leszek (egyedül röpizni szerettem, de azt se jól), az unokatestvérem imád kézizni. Mivel csak hobbi sportként űzi, és nem hivatásosan, ezért aránylag kisebb a valószínűsége a komolyabb sérüléseknek, de figyelembe véve, hogy a kézi milyen erőszakos sport… Gondoltam egy kicsit felhívom a kereszt szüleim figyelmét egy lakásbiztosítás kalkulátor 2021-es verziójára.

Még tavaly hívta fel rá a figyelmemet az egy egyik ismerősöm, és azóta sem ment ki a fejemből, gondoltam, most végre hasznát vehetem, és nem csak feleslegesen foglalja a helyet az agyamban. Persze óvatosan kellett adagolni a témát, mert uram bocsá’ ha a fiatalabb akarja felvilágosítani valamiről az idősebbet. Hát ők már sokkal tapasztaltabbak a mindenben is, ők jobban tudják.

Úgyhogy szépen becsempésztem a beszélgetésbe hogy lakásbiztosítás kalkulátor 2021 (ne kérdezzétek, már nem tudom hogyan, szelektív az agyam). És érdekes módon nagyon érdeklődőnek bizonyultak. Úgy tűnt, hogy vírus miatt ők sem szerették, ha minden egyes ügyes-bajos dolgukat személyesen kellett intézniük, így rászoktak a számítógépen keresztül való ügyintézéshez.

Ugyan nekik nem kellett ecsetelni, hogyan megy egy lakásbiztosítás, és mivel jár, mit mikor lehet igénybe venne, ha valaki érdeklődik, minden információt megtalál a honlapjukon. Azért is akartam pont ezt az oldalt ajánlani, mert egyrészt külön “tanácsadó emberke” ugyan nem rágja a szádba, hogy mit merre, de külön ímélt se kell írnod, ha valamivel nem vagy tisztában. Az oldalt nagyon ügyesen összekapcsolták a facebook messenger-rel, így viszonylag fesztelenül beszélhetsz a tanácsadóval. Magán a kalkulátoron belül is akármikor mondhatja az ember azt, hogyha nagyobb összeg jött ki, mint amennyit szánt volna rá, hogy újra tervezés, vagy hogy inkább megnézi máshol.

Azért gondoltam külön ezt ajánlani a kereszt szüleimnek, mert nem voltam biztos benne, hogy van-e lakás biztosításuk, mert most költöztek. Ugye a lakásbiztosítás magába foglal egy baleset biztosítást is, így gondoltam, ha az unokatesómnak esetleg valami komolyabb baja lenne játék közben, ez is fedezné. Persze, ha tévedtem volna, nyugodtan köthettek volna egy sima baleset biztosítást is, de biztos, ami tuti megmutattam nekik mindent. Ha esetleg egy kedvezményes biztosítást akartak volna, azt is lehetett volna, de azt az oldal nem kimondottan ajánlotta. Ebben az opcióban az adatok kitöltése után különböző biztosítási intézetektől is kaphat az ember ajánlatot ugyan arra a biztosításra, így lehet válogatni kedvünk szerint.

Nagyon tetszett nekik, hogy mindent egy helyre összeszedtek, a főoldalról kiindulva akár melyik szolgáltatásukra rá lehet kattintani, és nem kevés van belőlük. CASCO, Nyugdíj, lakás, kötelező, de a termékek között még hitelek is vannak, ha valakinek esetleg arra lenne szüksége.

Minden esetre, a kereszt szüleim nagyon megvoltak vele elégedve így első ránézésre, és mondták, hogy majd még jobban bele is néznek. Én pedig kihúzhattam magamat, hogy végre tudtam valami hasznosat is mondani nekik.