Így vettünk kávéfőzőt kézi nézés helyett

Gyerekként mindig a fociért rajongtam, és semmi más nem létezett számomra. Azonban van egy nagyon jó barátom, aki néhány éve nagy kézilabda szurkoló lett, és végül minket is magával ragadott. Olyan sokat beszélt nekünk a meccsek izgalmairól, hogy elkezdtünk a baráti társasággal kézilabdát nézni foci helyett. Bár meccsre sose mentünk ki, az nem nekünk való, mi maradtunk annál, hogy a TV-ben követjük a meccseket.

Két hete is éppen ennek a hobbinknak hódoltunk Roland lakásán, vagyis hódoltunk volna, de egy szörnyen unalmas meccset sikerült kifogni. Nem a mi napunk volt, amit az is igazol, hogy amikor Roland kávéval kínált bennünket, nem túl bíztató hangok társaságában a kávéfőző befejezte földi pályafutását.

Roli barátunk kissé elkeseredett, de mivel mindig nála nézhetjük a meccseket, úgy döntöttünk segítünk neki, és veszünk egy kávéfőzőt közösen, sőt még az árát is szétdobjuk.

Csabi meg is szólalt, hogy ő ismer egy nagyon klassz oldalt, mindig onnan rendel háztartási eszközöket. Oda is csoportosultunk a PC elé, mind a hatan, és meglátogattuk a bestmarkt.hu-t, majd pár kattintással el is jutottunk a felületre, ahol megkezdhettük a válogatást a kávéfőzők között.

Kávéfőző

Nem szeretünk sokat szórakozni a vásárlással, szóval próbáltuk ezt is gyorsan elintézni. Ebben volt segítségünkre az oldal szélén található szűrő, amivel kicsit szűkíthettük a találati listát. Roli már amúgy is tervezett kapszulás eszközre váltani, így csak ilyeneket néztünk.

Találtunk is egyet, ami ráadásul 37%-os kedvezménnyel volt elérhető a készlet erejéig. Kihagyhatatlan ajánlat!

A rendelés véglegesítése előtt még két dolgunk volt. Az egyik, hogy megkérdezzük Roland feleségét, hogy dizájn szempontokat figyelembe véve, illik-e az eszköz a lakásba. Rábólintott, szóval jöhetett a második nagyon fontos feladat, méghozzá az, hogy utánanézzünk a webshopnak. Bár sokat vásárolunk online, ezt mindig megtesszük, fő a biztonság.

Kis kutatómunka után kiderült, hogy az oldal nem csupán biztonságos, hanem szuper biztonságos! Több oklevéllel és minősítéssel is rendelkezik, ami ezt hivatalosan igazolja.

Így kosárba tettük a kávéfőzőt, és rendeltünk. Nem kértünk házhoz szállítást, mert kiderült, hogy a webshop boltja 10 percre van Roliéktól, ráadásul a termék azonnal átvehető. Ez gyors volt!

Alig 25 perc alatt csúcsminőségű kávéfőzőt választottunk a fiúkkal, és a vásárlás után kicsivel már a kezünkben is volt a boltban. Ha ez nem lenne elég, nem csak gyorsan, hanem nagyon olcsón is sikerült beszerezni az új eszközt, amit már aznap össze is raktunk Rolinál.

A bestmarkt.hu jóvoltából így még aznap délután kávézhattunk, hogy ne aludjunk el az esti kézimeccs közben.