Kézin szerzett seb gyógyítása teafa olajjal

A kézilabda meccsekről azt hiszem mindenki tudja, hogy nem egy szivárványos tündérvirág nézelődésből álló, nyugodt kis összejövetel. Komoly harcok mennek ezeken a meccsek, amik komoly sérülésekkel járhatnak. Jobb esetben persze csak kisebb sebeket szerzünk. Ezeknek a sebeknek a gyógyításával kapcsolatban hoztam most nektek egy szuper ötletet, amit a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalon olvastam én is.

Egyszer valamikor teljesen más okból keresgéltem a teafa olajról cikkeket, ekkor futottam bele a fenti webáruházba, ami nem csak egy szimpla webáruház. Nem az van, hogy “itt a termékünk vedd meg”, hanem rengeteg hasznos információval is szolgálnak arról, hogy egy-egy termék mire is használható. Így tudtam meg, hogy a teafa olaj sebgyógyításnál is használatos, és már régóta szokták ezt krémekbe keverni. Miért? Mert azontúl, hogy fertőtlenítő hatása nem is kérdéses, felgyorsítja a sebek gyógyulását is.

Szóval igazából minden olyan szituban jól használható, amikor fertőtlenítésről van szó, de ezekbe nem is akarok most belemenni, igazából az oldalon minden lehetséges felhasználási módot és egyéb tudnivalót megtaláltok ti is.

Én mindig a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html oldalon rendelem meg, mert a rendelés nagyon gyorsan lezajlik az oldalon, a szállítás is pikk-pakk megtörténik, és mindig az ígértekhez mérten. Első körben azért választottam ezt a webáruházat, mert nagyon meggyőzőt a részletekbe menő leírásuk. Ebből már tudtam, hogy nem csak értékesítenek, nem csak sok pénzt akarnak szerezni, hanem valóban fontos számukra a vásárló, és tényleg látszik az is, hogy öko gondolkodásúak. Egy igazi környezetbarát webáruház. Ha neked is fontos a környezet, és szereted az ökobarát termékeket, akkor őket ajánlom.